Referenties

INTERNATIONAL OFFICE UNIVERSITEIT GENT (VOORHEEN HOWEST) KORTRIJK

De liefde voor de Chinese cultuur zit Alk Reismakers in het bloed.

Voor onze organisatie van de jaarlijkse studiereis met de laatstejaarsstudenten industrieel ingenieur naar China, is Alk Reismakers onmisbaar. De liefde van CEO Geert (zelf sinoloog van opleiding) voor dit prachtige land, zijn vele contacten en de lokale kennis en aanwezigheid van Alk Reismakers, zijn onbetaalbaar om aan onze telkens wijzigende behoeften de perfecte invulling te geven. Om de westerse clichés te doorbreken, cultuur en trends te ontdekken en de organisatie in goede banen te leiden is Alk Reismakers voor ons de ideale partner!

GEMEENTESECRETARISSEN

Een streek die je ontdekt met persoonlijke service beleef je net dat beetje meer.

In 2018 en 2019 gingen we met een 20-tal gepensioneerde gemeentesecretarissen van Limburg een aantal dagen de benen strekken in Normandië en de Moezel. Het goedgevulde programma aan bezienswaardigheden en de vlotte, klantvriendelijke en persoonlijke service van Alk Reismakers bezorgde ons telkens een uitermate aangename reiservaring. Knap!

BRIDGECLUB EN ZILVEREN PASSER 23

Engelengeduld en service met de glimlach. Daar kan je op rekenen bij Alk Reismakers.

Onze groep Zilveren Passer 23 onderneemt jaarlijks een driedaagse met zo’n 30 à 35 dames. Onze vaste reismaker vindt altijd de ideale bestemming met boeiende culturele activiteiten, houdt rekening met minder beweeglijke dames, met speciale voedingswensen… Niets wordt aan het toeval overgelaten, zelfs voor onverwachte problemen is er altijd een plan B. Daarom vertrouwt nu ook Boelvaar Bridgeclub op Alk Reismakers voor de jaarlijkse vakantie.

MARIABURCHT

Parijs, lichtstad. Niet alleen voor grote denkers een bron van inspiratie.

Om twee dagen met 130 laatstejaars van het secondair onderwijs veilig naar Parijs te trekken, kan je wat ervaring, efficiëntie en organisatietalent gebruiken. Die vinden wij bij de experts van Alk Reismakers. Ze bezorgen onze leerlingen (en leerkrachten) altijd een uitstap die zowel leerrijk als ontspannend is. De vele facetten ontdekken van een wereldstad, ’t is zo boeiend en alles verloopt altijd feilloos.

BUURTSUPER UNIZO

Inspiratie opdoen was ons doel, een blijvende indruk is het resultaat.

Eerst trokken wij samen met een 40-tal zelfstandige uitbaters van supermarkten op inspiratietour naar China en een jaar later bezochten we New York met een tussenstop van 2 dagen in IJsland. Alles volledig georganiseerd door Alk Reismakers. Wat een professionals! Het concept, de organisatie, de begeleiding, de uitstapjes, de beleving en de groepsbinding: echte eyeopeners.

VLAAMSE INGENIEURS KAMER IE-NET

Vakkennis waar je mee kan reizen en verkennen zonder zorgen is een sterke troef.

Sinds 2002 reizen wij met een groep die varieert tussen de 25 en 45 personen naar niet voor de hand liggende verre bestemmingen. Ons programma wordt altijd aangepast aan de noden van de deelnemers. Voorbereiding, lokale voorzieningen en gidsen zijn altijd perfect. En doet er zich iets onverwachts voor (zoals de vulkaanuitbarsting in IJsland in 2010), dan zorgt het team van Alk Reismakers voor de perfecte oplossing. Je blijft genieten.

BRM

Onze klanten kijken altijd reikhalzend uit naar onze volgende uitstap.

Al vele jaren is Alk Reismakers onze partner voor de ski en gepersonaliseerde events waarmee wij 10 tot 80 van onze klanten belonen. Zij moeten zorgeloos genieten. Alk Reismakers begrijpt dat als geen ander. Ook wij worden verwend. Met een volledige ontzorging die start met een goed plan en gevolgd wordt door een vakkundige organisatie van A tot Z. Meer kunnen we niet wensen.

GEPENSIONEERDEN BRABANTIA

’t Zijn aparte ervaringen en de organisatie is altijd perfect in orde.

Moezel, Amsterdam, Rotterdam, Reims, Lille, Koblenz… het zijn een aantal uitstappen waar we met onze groep van 18 gepensioneerde oud collega’s dankzij Alk Reismakers enorm van genoten hebben. Gezellig samen genieten van uitzonderlijke ervaringen, lekker eten en drinken… Door de trips met Alk Reismakers blijven we verbonden.

PREMIUM LEASE

Al onze reiservaringen met Alk Reismakers zijn top.

Wij reisden met zo’n 25 deelnemers naar Kreta, Kroatië en Malta en ondernamen een prospectie in Libanon. Onze beste ervaring? Het waren telkens topervaringen. Het plezier begon al bij het meeting point in de luchthaven en bleef nog lang na thuiskomst nazinderen. Onze partners en klanten blijven er hilarische verhalen over delen!

Graag meer info?