Onze aanpak

Maatwerk van gepassioneerde reismakers

Met ons team ervaren reismakers maken wij het verschil. Passie en betrouwbaarheid staan centraal in ons familiaal bedrijf. We zijn trots op de creativiteit en het organisatietalent van ons team. Met onze expertises kunnen we je wereldwijd een reis aanbieden die je helemaal op het lijf geschreven is. Dat is meteen de beste garantie voor een originele reisbeleving. Want geef toe, jij wil toch ook een andere ervaring dan die van je conculega of je buurman? Dus leggen we de lat hoog en gaan tot het uiterste om het voor jou perfect te maken. Vertrouwen en eerlijkheid zijn daarbij onmisbaar. Evenals oog voor heden en toekomst. Wij hanteren dan ook de hoogste kwaliteitsnormen en zetten volop in op duurzaamheid.

We luisteren naar jouw wensen, we (onder)zoeken de mogelijkheden en creëren zo een voorstel op maat. Na verder overleg met jou gaan we dit bijstellen en afronden. Vervolgens zorgen we voor de reservaties, de organisatie en de opvolging. En uiteraard evalueren we na afloop. Om te leren. Want jij moet blijven rekenen op onze knowhow, middelen en ervaring. Op een perfecte reisorganisatie. Wij ontzorgen je van A tot Z. Zodat jij kan genieten zonder zorgen.

Ben jij, net zoals wij bij Alk, ook alert op jouw carbon foot print?
Bereken de koolstofvoetafdruk van je reis, bekijk de alternatieven om je impact op het milieu te verminderen en onderneem actie. Draag voor onvermijdelijke emissies bij aan klimaatprojeceten op www.greentripper.org 

Graag meer info?