Groepsreizen

Samen erop uit zonder gedoe en zonder zorgen? Je kan op ons rekenen.

Groepen, klein tot groot

Wij bedenken en organiseren jouw groepsreis.

Bedrijven, verenigingen, serviceclubs, sportclubs, scholen, privépersonen… of je nu met een kleine of grote groep een daguitstap, een incentive of een weekendje teambuilding op de agenda hebt, wij verrassen je met originele mogelijkheden. Een unieke bestemming in binnen- of buitenland, een apart verblijf, gastronomie die je laat watertanden, activiteiten die je blij maken… Wij bedenken én organiseren die groepsreis helemaal op maat. Voor jou.

Georganiseerd van A tot Z

Alles om je te ontzorgen.

Van jouw ontspannende groepsreis maken wij een inspirerende en tot in de puntjes georganiseerde beleving. Dankzij onze jarenlange ervaring, kwaliteitsvolle organisatie en opvolging tot in het kleinste detail kan jij op beide oren slapen. Je moet er zelf tijd noch moeite insteken. Behalve voor een gesprek met ons natuurlijk.

Wij maakten al veel klanten gelukkig. Ook jij mag gerust zijn.

Profiteer van onze rijke ervaring

Culturele reizen & handelsmissies

Wist je dat wij gespecialiseerd zijn in het organiseren van culturele reizen en handelsmissies naar Azië – vooral China – en het Midden-Oosten? En dat klanten uit verschillende sectoren waaronder de medische wereld, de logistiek en de bouw evenals diverse startups al veelvuldig een beroep doen op ons advies en maatwerk? Ook jij bent welkom bij onze reismakers voor een voorstel op maat.

Ontdek China
Vraag je offerte aan