China

Wil je het echte China beleven? Onze ervaring, kennis en liefde voor het land zijn je beste garantie voor een zorgeloze reis op maat.

Verken China in alle vertrouwen

Wij bedenken en organiseren jouw groepsreis.

Al sinds 1998 specialiseren wij ons in groepsreizen naar China. Waarom China? Wel, onze CEO Geert voltooide eerst een studie sinologie alvorens in de familiezaak te stappen. Reizen organiseren naar deze bestemming is een logisch gevolg van zijn kennis en liefde voor dit land. Vanaf de prille start ontwikkelen we al creatieve belevingen die niemand anders aanbiedt.

Lang voor het een toeristische trekpleister werd, nam Alk Reismakers een groep van 200 personen mee fietsen over de stadswallen van Xi’an. De eerste Belgen die ontvangen werden in de rijstvelden van Ping’An? Wat denk je? En in plaats van te kiezen voor standaard Chinese toeristenboten, creëerden we vlottochten om Yangshuo te verkennen vanaf het water. En we blijven je verrassen met de originaliteit van onze groepsreizen naar China. We organiseren ze uiteraard van A tot Z: je vliegtuigtickets, je treintickets, je hotels, visa, een Engelstalige gids/begeleider die heel de dag voor je tolkt, je helpt met aanpassingen aan het programma … allemaal prima geregeld. Jij mag gewoon je ogen openen om te genieten in schoonheid.

Ontdek het echte China

Om je on-trend te verwennen,
hebben wij in China vaste voet aan de grond.

Als je jaarlijks meer dan 1000 klanten China laat ontdekken, moet je uiteraard zelf zeer goed op de hoogte zijn van wat er reilt en zeilt in dat land. Immers, ook tijdens een zakelijke trip wil jij er naast het leggen van goeie contacten ook van profiteren om trendy locaties te bezoeken en te genieten van hotspots. Met onze eigen DMC (Destination Management Company) in Hong Kong – opgericht in 2010 samen met Antoine Noens, mede-eigenaar van Easytour Beijing – en vertegenwoordigers in Beijing en Guilin, hebben we ter plekke altijd de vinger aan de pols. Zo kan jij echt genieten van een unieke en op maat gemaakte groepstrip met een knap evenwicht tussen business, cultuur, geschiedenis en trend. Wie kan je daar beter van overtuigen dan onze klanten zelf.

Neem contact op met onze China-specialisten