Autocarreizen

Geschikt vervoer voor 8 tot 80 personen? Speciale wensen?
Wij staan tot je dienst.

De beste bus voor iedereen

Ook voor jou hebben we het juiste vervoer

Wij maken vele bedrijven en verenigingen wegwijs voor o.m. hun groepsuitjes, personeelsvervoer, shuttlediensten en luchthaventransfers. Ook voor verplaatsingen naar evenementen en congressen worden we veel gevraagd. Scholen voelen zich bij ons thuis voor de organisatie van hun schoolreizen, dagexcursies, zwembad- of andere sportdiensten. En ook voor privé-uitstappen met de familie, ritten voor een vrijgezellenfeest, een jubileum, enz. staan onze chauffeurs voor je klaar.

En route met 8 tot 80 personen

Luxueus reiscomfort in alle maten

Plan je een groepsuitstap binnen of buiten de grenzen? Met onze bussen, luxe autocars, liftwagens, minibussen en monovolumes heb je altijd het ideale vervoermiddel binnen handbereik. Afzakken naar een fijn plekje in België, naar de Costa’s aan de Middellandse zee of de Italiaanse Alpen? Je reist veilig en onbezorgd. Met ons jong wagenpark krijgt je reiscomfort een andere dimensie.

Ergonomische en verstelbare zetels met veel beenruimte en uitklapbare tafels? Check. Voldoende kofferruimte? Check. USB-laders voor smartphone, tablet of laptop? Check. Bar met koude en warme dranken, toilet, dvd-installatie en airco? Check. Rolstoelgebruiker of mindervalide reiziger in je gezelschap? Dan zetten we voor jou een liftwagen in. Vergaderen tijdens de rit? Mogen we je onze autocar met vergadertafels aanbevelen? Je hebt bij ons werkelijk alle mogelijkheden.

Ontdek ons wagenpark

Perfecte dienstverlening

Wij leggen je in de watten

Jij geniet van de allerbeste service. Onze reismakers zijn gepassioneerd, goed opgeleid en ervaren. Dat geldt ook voor onze chauffeurs. Veiligheid en de regels aangaande rij- en rusttijden respecteren? Vanzelfsprekend. Nachtrit gepland? Dan wisselen twee chauffeurs elkaar tijdig af.

Niks is te veel om je een comfortabele reis te bezorgen zonder zorgen. Met de glimlach. Telkens weer.

Maak kennis met onze chauffeurs
Vraag je offerte aan